logo_print
 

Project Portfolio

View all Projects

Boston Children's Hospital

Boston Children’s Hospital front entrance was recently updated with a new visual identity. The architect and designer, Mikyoung Kim, deemed the space as “Playful Nature in the City”. Among other natural aspects, a “hide and seek” style stone wall sits at the main entrance of the hospital. This playful graphic was created using sandblasting techniques and is inscribed with images from nature; from plant life to birds and butterflies. This large wall was created with approximately 1,200 square feet of ANSI/NSC 373 certified Mesabi Black® granite, and is accompanied by about 1,859 square feet of surrounding curbing in the same stone.  

The wall makes a bold statement while achieving harmony with its natural surroundings.  

Images © Amesse Photography